2109424344 Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 295Α, Καλλιθέα info@motocatservice.gr
Facebook
 
 
 
     
     
     
 
   
   
Moto Cat
Συμβεβλημένο Συνεργείο Sym Καλλιθέα Αττικής


Το συνεργείο “MotoCat” εδρεύει στην Καλλιθέα, του νομού Αττικής, και είναι συμβεβλημένο συνεργείο SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor.

Ξεκίνησε το 1987 και από το 1993 έως το 2012, ήταν συμβεβλημένο συνεργείο της YAMAHA, έχοντας διεθνής διακρίσεις. Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι συμβεβλημένο στα SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor, όντας παράλληλα εξειδικευμένο συνεργείο YAMAHA...
 
   
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
   
   
 
 
 

ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;


Είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική μοτοσυκλέτα.
 

ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ;


Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να την εξετάσει εξονυχιστικά και να σας ενημερώσει για τυχόν δυσλειτουργίες που μπορεί να έχει.
 
 
 
     
     
     
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Λεπτομερή εργασία γεμάτη μεράκι & αγάπη για κάθε μοτοσυκλέτα!
 
 
     
 
ΓΕΝΙΚΟ SERVICE
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Σε εμάς η μοτοσυκλέτα σας θα απολαύσει μια πλήρης φροντίδα. Πέραν από την αλλαγή σε φίλτρα, λάδια, μπουζί και τον έλεγχο στα φρένα και στα ηλεκτρικά της, πραγματοποιούμε και εξονυχιστικό έλεγχο στην μοτοσυκλέτα ώστε να εντοπίσουμε έγκαιρα τυχόν βλάβες.
 
     
 
     
 
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Διαθέτοντας σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, μπορούμε να εξετάσουμε λεπτομερός κάθε σημείο της μοτοσυκλέτας σας, να σας ενημερώσουμε για την κατάστασή της και να προχωρήσουμε στην επισκευή τυχόν βλαβών που μπορεί να εντοπιστούν.
 
     
 
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΚ


Για να πετύχουμε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων είναι πολύ σημαντικός ο τακτικός και σωστός καθαρισμός του μπεκ. Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, τον καθαρισμό και την επισκευή μπεκ άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 
 
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΣΑΣ
ΠΡΟΪΟΝΤΑΣτο συνεργείο μας, διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, λιπαντικά, αξεσουάρ και ελαστικά για κάθε είδος και τύπου μοτοσυκλέτας, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ     SHOP  
     
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
  ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

η επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση.
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ