2109424344 Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 295Α, Καλλιθέα info@motocatservice.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
   
   
   
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Moto Cat | Συμβεβλημένο Συνεργείο Sym Καλλιθέα Αττικής


Στο συνεργείο μας “Moto Cat” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, η πρώτη προτεραιότητά μας είστε εσείς και η ασφάλειά σας.

Γι’ αυτό φροντίζουμε πάντα να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που το επιτυγχάνουμε μέσω των σύγχρονων εγκαταστάσεων μας, σε συνδυασμό με την την μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο των μοτοσυκλετών και την συνεχή ενημέρωση μας.
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Η ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
είναι διαρκώς κοντά σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει, ενώ δεν παύει
ποτέ να ενημερώνεται για τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών.

 
 
 
 
     
 
ΓΕΝΙΚΟ SERVICE
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Σε εμάς η μοτοσυκλέτα σας θα απολαύσει μια πλήρης φροντίδα. Πέραν από την αλλαγή σε φίλτρα, λάδια, μπουζί και τον έλεγχο στα φρένα και στα ηλεκτρικά της, πραγματοποιούμε και εξονυχιστικό έλεγχο στην μοτοσυκλέτα ώστε να εντοπίσουμε έγκαιρα τυχόν βλάβες.
 
     
 
     
 
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Διαθέτοντας σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, μπορούμε να εξετάσουμε λεπτομερός κάθε σημείο της μοτοσυκλέτας σας, να σας ενημερώσουμε για την κατάστασή της και να προχωρήσουμε στην επισκευή τυχόν βλαβών που μπορεί να εντοπιστούν.
 
     
 
     
 
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΜΠΕΚ


Για να πετύχουμε χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων είναι πολύ σημαντικός ο τακτικός και σωστός καθαρισμός του μπεκ. Στο συνεργείο μας αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, τον καθαρισμό και την επισκευή μπεκ άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
 
     
 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας σας για τον τεχνικό έλεγχο ΚΤΕΟ εξετάζοντας κάθε σημείο της όπως κινητήρα, πλαίσιο, φρένα, διαρροές, αναρτήσεις, ηλεκτρικά και ελαστικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας φέρετε τη μοτοσυκλέτας σας.
 
     
 
     
 
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο της μοτοσυκλέτας και παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και βελτίωση σε όλους τους τομείς της μοτοσυκλέτας όπως ανάρτηση, κινητήρας, φρένα κ.α.
 
     
 
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΣΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ


Σίγουρα η τοποθέτηση συναγερμού στην μοτοσυκλέτα σας αποτελεί αποτρεπτικός παράγοντας για μια πιθανή κλοπή. Εμείς, είμαστε στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε την σωστή και άμεση τοποθέτηση του ιδανικού συναγερμού στην μοτοσυκλέτα σας.
 
     
 
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να αναλάβει την σωστή τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των ελαστικών στην μηχανική σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Παράλληλα, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για το ποια είναι τα ιδανικά ελαστικά για την μοτοσυκλέτα σας και τις ανάγκες σας.
 
     
 
     
 
ΚΑΥΣΑΝΑΛΥΣΗ


Με τον όρο καυσανάλυση εννοούμε την επιτήρηση της καύσης του βενζινοκινητήρα της μοτοσυκλέτα σας. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή επιδιόρθωση βλαβών μπορούν να αυξήσουν την ζωή του κινητήρα κατά μεγάλο ποσοστό αλλά και να περιορίσουν την εκπομπή ρύπων. 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές τεχνικής υποστήριξης, όπως και τις καλύτερες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σχετικά με την μοτοσυκλέτα σας, πάντα με γνώμονα την προσωπική σας ασφάλεια αλλά και των δικών σας αναγκών.  
     
  Με αγάπη και πάθος για τις μοτοσυκλέτες και την μοναδική αίσθηση που δίνει η οδήγηση με μοτοσυκλέτα, δημιουργήσαμε αυτόν τον επαγγελματικό χώρο για εσάς, το συνεργείο μοτοσυκλετών Moto Cat και φιλοδοξούμε να γίνει το αγαπημένο σας συνεργείο.  
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με το συνεργείο μοτοσυκλετών μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.