2109424344 Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 295Α, Καλλιθέα info@motocatservice.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
   
Moto Cat
Συμβεβλημένο Συνεργείο Sym Καλλιθέα Αττικής


Το συνεργείο “MotoCat” εδρεύει στην Καλλιθέα, του νομού Αττικής, και είναι συμβεβλημένο συνεργείο SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor.

Ξεκίνησε το 1987 και από το 1993 έως το 2012, ήταν συμβεβλημένο συνεργείο της YAMAHA, έχοντας διεθνής διακρίσεις. Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι συμβεβλημένο στα SYM, DAYTONA, ZONTES & QJ Motor, όντας παράλληλα εξειδικευμένο συνεργείο YAMAHA.

Το συνεργείο, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την σωστή συντήρηση ή την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης που μπορεί να προκύψει στο δίκυκλο σας.
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  Πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο 
 
 
Στο χώρο της μοτοκίνησης, έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τα κατάλληλα εργαλεία, διαγνωστικά και μηχανήματα, έτσι ώστε να μπορούμε να διαγνώσουμε άμεσα και να αποκαταστήσουμε  οποιοδήποτε πρόβλημα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας στην διάθεση του πτυχία πάνω στον τομέα, πιστοποιήσεις και τεχνικά σεμινάρια, είναι σε θέση να αναλάβει την επισκευή, τη συντήρηση και την αναβάθμιση του δίκυκλου σας αλλά και να φροντίσει ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη. 
 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών, είμαστε σε θέση να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε πρόβλημα ενώ παράλληλα μπορούμε να εξετάσουμε εξονυχιστικά την μηχανή που σκέφτεστε να αγοράσετε, να εντοπίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τυχόν θέματα ή να σας συμβουλέψουμε για τις καλύτερες επιλογές σε μια καινούργια αγορά.

Παράλληλα, στο συνεργείο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, αξεσουάρ και λιπαντικά καθώς και συμβουλές που θα βοηθήσουν στην επίλυση αποριών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος του συνεργείου μας είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με το συνεργείο μοτοσυκλετών μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.