2109424344 Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 295Α, Καλλιθέα info@motocatservice.gr
Facebook
 
 
 
 
 
 
   
   
   
Moto Cat
Συνεργείο Μοτοσυκλετών Καλλιθέα Αττικής


Το συνεργείο μοτοσυκλετών “Moto Cat” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι κοντά σας από το 1987, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για το σωστό service και την επισκευή κάθε βλάβης που μπορεί να προκύψει στην μοτοσυκλέτα σας.

Έχοντας αναλάβει από το 2020 η 2η γενιά και αποτελώντας εξουσιοδοτημένο συνεργείο Yamaha και Sym, το συνεργείο μας, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα, αποτελεσματικά και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & πολυετή εμπειρία
στον χώρο των μοτοσυκλετών, έχουμε δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο στο οποίο μπορούμε να διαγνώσουμε άμεσα και να αποκαταστήσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την μοτοσυκλέτα σας.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να αναλάβει την επισκευή, τη συντήρηση και την αναβάθμιση της μοτοσυκλέτας σας αλλά και να φροντίσει ώστε να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Από έναν πλήρη και υπεύθυνο τεχνικό έλεγχο μέχρι και την αποκατάσταση της πιο δύσκολης βλάβης. 
Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των μοτοσυκλετών, είμαστε σε θέση να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για κάθε πρόβλημα ενώ παράλληλα μπορούμε να εξετάσουμε εξονυχιστικά την καινούργια μηχανή που σκέφτεστε να αγοράσετε, να εντοπίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τυχόν θέματα.

Παράλληλα, στο συνεργείο μοτοσυκλετών μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, αξεσουάρ και λιπαντικά καθώς και συμβουλές που θα τον βοηθήσουν να κάνετε την ιδανική αγορά.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος του συνεργείου μας είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με το συνεργείο μοτοσυκλετών μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη και την πιο άμεση εξυπηρέτηση.